За Есте Пропъртис

Есте Пропъртис EООД е основано през 2006 г., като от своето създаване до сега успешно инвестира, развива и управлява проекти в различни направления на недвижимата собственост – жилищни и офис сгради, търговски площи и логистични центрове. Обектите на компанията са разположени на ключови локации, гарантиращи конкурентна доходност и висока възвращаемост на капитала. Дружеството има богат опит и в сферата на фасилити мениджмънта. Последният проект на Есте Пропъртис е свързан с инвестицията, изграждането и управлението на съвременен спа и фитнес център от градски тип. Фирмата планира бъдещ проект свързан с изграждането на комплекс от затворен тип разположен на комуникативно място в столицата.

Есте Пропъртис е работодател на около 130 служители, високо-квалифицирани и опитни професионалисти. Всички отдели работят в пълен синхрон, с цел постигане на дългосрочен икономически успех, както за фирмата, така и за нейните клиенти и партньори.

Дружеството взима участие в изложения и състезания на национално ниво. През 2011 г. получава престижната награда „Сграда на годината“ в категория „Жилищни сгради и комплекси“ за един от най-големите си проекти до момента - комплекс Este Home & Spa.

От 2013 г. Есте Пропъртис е член на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България.

ПРОДАЖБИ

Ресторант Есте

Есте Фитнес и СПА